Den Skaeve Vinkel

KLIPPEKORT - til at få styr på dit og dat - lidt af gangen!


Dato og tid

Torsdag d. 1. januar 2015 kl. 12:00 til Lørdag d. 31. december 2022 kl. 00:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 31. oktober 2022 kl. 22:55

Sted

Via telefon eller Skype
Uafhængigt af sted
9200 Aalborg SV

Arrangør

Den Skaeve Vinkel
+45 26364205
janne@denskaevevinkel.dk

Vil du have mulighed for at trække på min Facebook-fessorviden (eller Instagram, Pinterest & Snapchat), når du har brug for det, kan du købe et klippekort med henholdsvis 10, 20, 40 og 60 klip á 15 minutter. Brug dem ét af gangen eller brug flere klip på samlet rådgivning.

Priser:

10 klip á 15 minutters varighed (2,5 timer):
kr. 2.750,- ex. moms.

20 klip á 15 minutters varighed (5 timer):
kr. 4.950,- ex. moms.

40 klip á 15 minutters varighed (10 timer):
kr. 8.800,- ex. moms.

60 klip á 15 minutters varighed (15 timer):
kr. 11.550,- ex. moms.

Bruges via telefon, mail og/eller Skype - evt. fysiske møder (min. halvanden times varighed).Hvis du køber et klippekort, kan du få svar på dine spørgsmål, efterhånden som de opstår!

AD HOC HJÆLP:
Du kan vælge at bruge dine klip til gode råd, praktisk hjælp til kreative, skæve idéoplæg, tilpasning af billeder, sparring om ideer til opslag eller om regler, praktisk hjælp ved oprettelse af konkurrencer eller boost af opslag, sparring på annoncer m.v.

KUNDEMAGNETISK SPARRING:
Hjælp til at finde din målgruppe og hvilke opslagstyper, der giver målgruppen god mavefornemmelse og lyst til at købe og anbefale.

PROBLEM-KNUSNING:
Når Facebook driller - krisehåndtering, hvis du har en shitstorm eller én på vej...

Nogle kunder vælger et tæt samarbejde, hvor de lynhurtigt kan be' mig om at sætte en annoncekampagne op, lave et par opslag, hvis de selv har travlt - ALLE muligheder er åbne.

Jutlander Bank skriver:

"Vi bruger Janne som ekstern rådgiver og sparringpartner på Jutlander Banks facebookside. Og selv om det ikke er Janne, der varetager den daglige drift af siden, bidrager hun løbende med engagement, store tanker og skæve ideer.

Janne er en jordnær nordjyde, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og altid med udgangspunkt i et forretningsmæssigt perspektiv.

Jeg kan varmt anbefale Janne, der ikke blot er en kreativ og passioneret ildsjæl. Janne bidrager i vores samarbejde også med stor viden og erfaring når det handler om annoncering og tekniske muligheder på de sociale medier".

Kundemagneterne, indehavere Sanne og Jannie skriver:

Først en indrømmelse: Vi troede helt ærligt, at vi vidste alt (i hvert fald nok) om Facebook, men det viste sig selvfølgelig, at der var MASSER af overordentlig værdifuld og nyttig viden at hente. Og MASSER af småting vi ikke havde styr på – f.eks. det der med det lille kryds man skal sætte rigtigt for at ens side bliver vist til andre, der ser på lignende sider.  Og den med, hvordan man får sine produkter permanent ind på Facebooksiden. Og hvordan man får Instagram-feed på sin side. Og hvordan man ændrer den handling man ønsker, at de besøgende kan foretage sig. Og hvordan man prioriterer rækkefølgen på sidens videoer. Og hvordan man får bedre rækkevidde ved at variere sine opslagstyper. OG. OG. OG. Der er så mange lette og konkrete råd, som kun tager få minutter at rette.

Vi ELSKER også de ”spark” Janne giver os for at komme i gang med at bruge flere videoer… (en af dem vi fik lavet gav os omgående en kunde, der ringede op og bestilte et mentorforløb til 15.000 kr. + moms udelukkende på baggrund af dét vi sagde i dén video).

Vi kender efterhånden også Janne personligt og ved, hvad hun står for som menneske (og står 100% inde for, at hun har hjertet på det helt rette sted – og af det pureste guld).

Vi giver derfor Jannes klippekort vores varmeste anbefalinger.

Mange hilsner

Sanne & Jannie

 

Det kan eksempelvis være spørgsmål om:

TIPS til din annoncering  og boost på Facebook!
TIPS til hvordan du laver FLOTTE, klikbare LINKS!
TIPS til finesser, som kan lette dit arbejde og gøre det til en leg at opdatere din facebookside!
Nem grafik og video!
TIPS til hvordan du overholder Facebooks konkurrenceregler og laver konkurrencer der giver DIG noget retur.
TIPS til bedre struktur på dit INDHOLD!
Hjælp til håndtering af krise-kommunikation!

PROBLEM-KNUSNING, når du har behov for det!

PRAKTISK INFO:

Tid bestilles pr. mail og klippekortskunder prioriteres HØJT.

Hvordan følger jeg med i mit forbrug?
Jeg benytter mig af EFFIHUB, som er et megasmart software, hvor du selv kan logge ind og følge forbruget løbende, så du altid ved, hvad dine klip bliver brugt til.


Klippekortet har ikke nogen udløbstid, så du kan roligt købe stort ind!

N.B. der tages forbehold for trykfejl!

Kontaktinformationer til arrangør

Den Skaeve Vinkel
+45 26364205
janne@denskaevevinkel.dk