Den Skaeve Vinkel

KLIPPEKORT - til at få styr på dit og dat - lidt af gangen!


Dato og tid

Torsdag d. 1. januar 2015 kl. 12:00 til torsdag d. 31. december 2020 kl. 00:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 31. december 2018 kl. 23:55

Sted

Via telefon eller Skype
Uafhængigt af sted
9200 Aalborg SV
Denmark

Arrangør

Den Skaeve Vinkel
+45 26364205
janne@denskaevevinkel.dk

Vil du have mulighed for at trække på min Facebook-fessorviden (eller Instagram, Pinterest & Snapchat), når du har brug for det, kan du købe et klippekort med henholdsvis 10, 20, 40 og 60 klip á 15 minutter. Brug dem ét af gangen eller brug et par stykker samlet. Priserne er:

10 klip á 15 minutters varighed (2,5 timer):
kr. 2.750,- ex. moms.

20 klip á 15 minutters varighed (5 timer):
kr. 4.950,- ex. moms.

40 klip á 15 minutters varighed (10 timer):
kr. 8.800,- ex. moms.

60 klip á 15 minutters varighed (15 timer):
kr. 11.550,- ex. moms.


Bruges via telefon, mail og/eller Skype - evt. fysiske møder (min. halvanden times varighed).Det er ikke altid, man lige synes, at man vil købe en hel time - især ikke, hvis man bare lige har et par hurtige spørgsmål. Hvis du køber et klippekort, kan du få svar på dine spørgsmål, efterhånden som de opstår!

Du kan vælge at bruge dine klip til gode råd, praktisk hjælp til kreative, skæve idéoplæg, tilpasning af billeder, sparring om ideer til opslag eller om regler, praktisk hjælp ved oprettelse af konkurrencer eller promovering af opslag, sparring på annoncer m.v.

PROBLEM-KNUSNING, når Facebook driller - Krisehåndtering, hvis du har en shitstorm eller én på vej...

Nogle kunder vælger et tæt samarbejde, hvor de lynhurtigt kan be' mig om at sætte en annoncekampagne op, lave et par opslag, hvis de selv har travlt - ALLE muligheder er åbne.

Jutlander Bank skriver:

"Vi bruger Janne som ekstern rådgiver og sparringpartner på Jutlander Banks facebookside. Og selv om det ikke er Janne, der varetager den daglige drift af siden, bidrager hun løbende med engagement, store tanker og skæve ideer.

Janne er en jordnær nordjyde, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og altid med udgangspunkt i et forretningsmæssigt perspektiv.

Jeg kan varmt anbefale Janne, der ikke blot er en kreativ og passioneret ildsjæl. Janne bidrager i vores samarbejde også med stor viden og erfaring når det handler om annoncering og tekniske muligheder på de sociale medier".

Aalborg Mægleren, Marketingschef Heidi Skodborg Jensen skriver:

Udfordringen i en travl hverdag er mangel på tid. Det var den største grund til, at jeg kontaktede Janne. I stedet for at lede og bruge en masse tid på at finde svar på de mange nye tiltag / ændringer mediet konstant foretager, har jeg altid Janne ved hånden til at hjælpe mig. Ligeledes forstår Janne brugernes adfærd og følger udviklingen på tæt hold. Jeg vidste, at hun ville kunne bidrage med fif, der gør en forskel.

Klippekortet har betydet, at jeg hurtigt kan komme videre. Jeg får flere ting fra hånden, og jeg ved altid, at jeg har en back up, hvis vi er udfordret. Hvis jeg er i tvivl om en tanke / idé, kan jeg altid vende den med Janne, som har fuldstændig styr på adfærd og hvad der sker. Det har givet mig en ro og gør, at jeg leverer langt bedre resultater og derved langt mere trafik og kunder i butikken. 

Janne er meget behagelig, afslappet og rolig, som betyder rigtig meget for mig. Hun er meget inspirerende og fyldt med mange idéer. Hun er nærværende, velforberedt og humoren ligger lige under - elsker hendes grin! Janne er analytisk og hun giver aldrig op. Hun har en skøn stædighed og jeg har aldrig været skuffet, hverken når det har gældt klippekort, møder eller kursus. Jeg sender de varmeste anbefalinger :-)

Det kan eksempelvis være spørgsmål om:

TIPS til din annoncering på Facebook!
TIPS til hvordan du laver FLOTTE, klikbare LINKS!
TIPS til tekniske finesser, som kan lette dit arbejde og gøre det til en leg at opdatere din facebookside!
TIPS til hvordan du overholder Facebooks konkurrenceregler og laver konkurrencer der giver DIG noget retur.
TIPS til bedre struktur på dit INDHOLD!
Hjælp til håndtering af krise-kommunikation!
PROBLEM-KNUSNING, når du har behov for det!

PRAKTISK INFO:

Tid bestilles pr. mail og klippekortskunder prioriteres HØJT, så ofte er der næsten ingen ventetid!

Hvordan følger jeg med i mit forbrug?
Jeg benytter mig af EFFIHUB, som er et megasmart software, hvor du selv kan logge ind og følge forbruget løbende, så du altid ved, hvad dine klip bliver brugt til.


Klippekortet har ikke nogen udløbstid, så du kan roligt købe stort ind!

N.B. der tages forbehold for trykfejl!

Kontaktinformationer til arrangør

Den Skaeve Vinkel
+45 26364205
janne@denskaevevinkel.dk