Den Skaeve Vinkel

Indlæser

WORKCAMP [TEMA: Mobilvideo & redigering]


Dato og tid

Torsdag d. 13. juni 2019 kl. 09:00 til 15:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 13. juni 2019 kl. 08:00

Sted

Den Skaeve Vinkel (Aalborg SV)
Nibevej 40
9200 Aalborg SV

Arrangør

Den Skaeve Vinkel
+45 26364205
janne@denskaevevinkel.dk

 ** WORKCAMP **

Kom og lær at lave lækker redigeret video med tekster, logo, dækbilleder, musik, tale og meget mere.

Ved du også hvorfor VIDEO er hot?

Det giver MEGA-go’ rækkevidde og branding + stærke relationer (bare for at nævne nogle få fordele).

Du vil blive SÅ positivt overrasket over, hvor meget du kan lære på én dag. Dét at redigere og lave video er bare sjovt, stimulerende og resultaterne ser du med det samme.

Vi optager OG redigerer på selve mobilen (eller tablet), for det skal være nemt og noget du bare laver i et "snuptag" i arbejdstiden og får lagt op på din Facebookside eller Instagramprofil.

Jeg tvinger ingen til at blive filmet, for du får idéer til meget andet end "talevideo".Du lærer hvordan du opbygger en videohistorie, hvor lang en video bør være og mange andre detaljer.

Mød op og få aflivet din skræk og dine fordomme, du bliver så glad i låget.

Vi redigerer i app'en Kinemaster, som fåes til både iPhone og Android - den koster mellem 255,- og 355,- om året, men du kan starte med at arbejde i gratisversionen for at se om det er noget for dig.

Niveauet er begynder eller for dig, der selv har leget lidt derhjemme.

Hvad er en WorkCamp?
En WorkCamp er en ”arbejd-sammen-dag”, hvor du sidder og arbejder med dine egne emner, mens du modtager undervisning og støtte.
Det er også pivhyggeligt, horisontudvidende, maden er lækker, og noget du bare ikke vil gå glip af.

Som deltager kan du sparre videre med andre tidligere deltagere i min lukkede gruppe, så en WorkCamp er ofte også starten på et fremtidigt, udvidet netværk.

Jeg kommer til at variere mine WorkCamps efter nogle forskellige tema'er, som tilbydes/opsættes efter efterspørgsmål, så skriv endelig, hvis du mener at jeg skal sætte nogle flere dato'er op:

Grafik til sociale medier:
Lær at lave lækker, nem og enkel grafik til dine statusopdateringer: direkte på mobilen og/eller på computer.

Mobilvideo til sociale medier:
Lær at bygge en videohistorie og redigere dine videoer – indhold der giver stor rækkevidde på Facebook og Instagram.

Konkurrencer på Facebook og Instagram:
Lær at skabe fede konkurrencer, som giver masser af gratis synlighed, salg og nye kunder. Det skal være sjovt, socialt og handler ikke om store præmier, men om snilde og kendskab til adfærd.

Annoncering på Facebook og Instagram:
Lær at skabe målgrupper der rykker og lær at lave rigtige annoncer på Facebook og Instagram. Der er masser af penge at spare, når du sætter dig ordentligt ind i Facebook annoncefunktion og det behøver slet ikke at være hverken svært eller kedeligt.

Facebook Indhold:
Lær at skabe et indhold på Facebook som giver masser af gratis rækkevidde via interaktion (likes, kommentarer, delinger m.v.). Fordi folk elsker dit indhold og ikke kan lade være. I dag er dét at forstå Facebooks algoritme grundstenen i succes på Facebook, og du får "den ind med skeer".

Instagram Indhold:
Lær at bruge Instagram med hashtags, stories, dét at finde følgere og meget mere. Instagram er så meget mere end "Facebook med billeder". Skab et indhold som passer til mediet og målgruppen.

Undervisningen er personlig, der findes ikke “dumme spørgsmål”, og der er kun plads til max. 6 deltagere på hvert hold, så der er god tid til alle.


PRIS kun kr. 1.500,- ex. moms inkl. fuld forplejning for en hel dag.

 
Læs evt. mere på min hjemmeside her: Aalborg Symfoniorkester:

Vi vil ganske enkelt anbefale videokursus til andre.

Vi fik en dag med masser af inspiration, input og motivation, så vi efterfølgende følte os klar og klædt på til at hoppe ud i at producere vores første små info-film.

Janne er en dygtig og motiverende underviser. Hun sætter sig ind i virksomhedens behov, er grundig og tålmodig samtidig med, der er plads til humor og leg i undervisningen. Et godt mix.

Det bedste var, at vi fik lært nogle grundlæggende teknikker i det, vi havde efterspurgt hos Janne.

Når man oplever succes med de første spæde skridt, så tripper man for at arbejde videre og lære endnu mere. Med andre ord: vi fik blod på tanden fra start.

Janne forstod at guide os sikkert i gang, så vi faktisk følte os som verdensmestre efter den første kursusdag.

Marketingkoordinator Anna Marie Falk & Produktionskoordinatar Helle Lund RosborgHar du brug for at stille spørgsmål inden bestilling, så kontakt mig venligst på janne@denskaevevinkel.dk

N.B. Har du brug for EAN faktura, så kontakt mig venligst på janne@denskaevevinkel.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Den Skaeve Vinkel
+45 26364205
janne@denskaevevinkel.dk